banner913
banner932
banner1012

Green Pedal, Long Beach Bisiklet Yol Yarışı yapılıyor

banner1020

Green Pedal Cycling Spor Kulübü organizasyonunda, “Long Beach Yol Yarışı”, “En hızlısı en güçlüsü ve en iyisi olmaya hazır mısınız?” sloganıyla düzenlenecek

banner974
Green Pedal, Long Beach Bisiklet Yol Yarışı yapılıyor

banner971

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu ile Green Pedal Cycling Spor Kulübü işbirliği çerçevesinde bisiklet yol yarışı düzenleniyor.

Green Pedal Cycling Spor Kulübü organizasyonluğunda 10 Haziran Pazar günü “Long Beach Yol Yarışı” lisanslı (PRO) ve lisansız (CFA) olmak üzere 2 klasman ve 6 kategoride düzenlenecek. Yarışa yol bisikletçileri katılabilecek. Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu ile Green Pedal Cycling Spor Kulübü işbirliği çerçevesinde düzenlenecek olan “Long Beach Yol Yarışı'nın” sloganı, “En hızlısı en güçlüsü ve en iyisi olmaya hazır mısınız?” olacak. Parkur detayları, kategoriler ve ödüllerle ilgili ayrıntılı bilgiler daha sonra açıklanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.