banner913
banner932
banner1012

Green Pedal Cycling, Sevim Pire’yi andı

banner1020

Bisiklet tutkunlarının oluşturduğu Green Pedal Cycling Topluluğu genç yaşta aramızdan ayrılan Sevim Pire’yi andı

banner974
Green Pedal Cycling, Sevim Pire’yi andı

banner971

Mağusa'da oluşturulan Green Pedal Cycling topluluk önemli ve anlamlı yeni bir etkinlik daha düzenleyerek Sevim Pire’yi andı. Bisiklet tutkunlarının oluşturduğu Green Pedal Cycling adlı topluluk bisiklet severleri bir araya getirerek, geçtiğimiz ay düzenlemiş oldukları Green Pedal, 1. yol bisikleti sürüşü etkinliğine bir yenisini daha ekleyerek, genç yaşta aramızdan ayrılan Sevim Pire ansına sürüş etkinliği düzenledi.

14 saat süren sürüş

Kuzey Kıbrıs’ın yeni ve güçlü Bisiklet Kulübü Green Pedal Cycling bir günde iki farklı etkinlik düzenleyerek genç yaşata aramızdan ayrılan Sevim Pire adını ölümsüzleştirmek amacı ile Sevim Pire Anı Sürüşü’nü, “Sağlık için pedal çevir” sloganı ile gerçekleştirerek bir ilke imza attı. İlk etkinlik sabahın erken saatlerinde Kıbrıs’ın en uzun sürüşü Sevim Pire dayanıklılık sürüşü gerçekleştirdi.

Sevim Pire dayanıklılık sürüşüne Cüneyt Göçer, Enver Soyel, Bora Özkeser de katılırken, 14 saat süren sürüş ile KKTC’de bir günde gerçekleşen en uzun parkur (360 Km) sürme rekoru kırılarak bir ilke imza atıldı. Anıt çemberinde yapılan finişte bisikletçileri kalabalık sporsever kitlesi karşıladı.   

Green Pedal Cycling Kulübü tarafından organize edilen Sevim Pire Anı Sürüşü, “Sağlık için pedal çevir” sloganı ile gerçekleştirilen ikinci etkinlik sabah saat 09.00’da Mağusa Namık Kemal Meydanı’nda start aldı. Yaklaşık 150 bisikletsever ve aileleri 12 Kmlik parkurda çok neşeli ve keyifli bir ortamda sürüş yaptılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.