banner913
banner932
banner1012

Görneç, bir arkadaşa bakıp çıktı

banner1020

banner974
Görneç, bir arkadaşa bakıp çıktı

banner971

Görneç, Akıncılar Vadili’yi mağlup ederek 1 yıl aradan sonra yeniden Birinci Lige döndü. Görneç’e şampiyonluğu getiren golleri Abdullah Parıldar ile Arda Özkan attı. Akıncılar Vadili ise yeni sezonda BTM Birinci Lig’de mücadele edecek

Maçın hakemlerinin iyi bir yönetim sergilediği maç sonunda Görneç, kaptanı Fırat Kasım, şampiyonluk kupasını BTM kurulu başkanı Niyazi Güvenir’den alırken, Görneçliler büyük coşku yaşadılar

Stad: Değirmenlik  Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, İsfendiyar Açıksöz, Doğan Elmalı

Görneç: Hasan Bilal, Uğur Şanverdi, Rifat, Hasan Denizalp, Levent, Celal, Hüseyin,

Abdullah (Uğur Çelik), Fırat Kasım (Besim), Mehmet, Arda

Akıncılar-Vadili: Fatih, Buğra (Sergen), Nait, Umut Menteş (Atakan), Gökhan, Umut

Üzüm,Kamil, Fırat Güngör, Hacı, Uğur Alpaslan (Ege), Ali

Goller: 54.Dk Abdullah, 90.Dk Arda (Görneç)

İsa TABAK

BTM Ligi final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Görneç ile Akıncılar-Vadili arasındaki mücadelede gülen taraf Görneç oldu. Maçın hakemlerinin iyi bir yönetim sergilediği maçta ilk devre golsüz sona ererken, ikinci devrede bulduğu gollerle Görneç, Birinci Lige yükseldi. Görneç aldığı bu galibiyetle 2017-2018 sezonunda 1. Lig'de mücadele etmeye hak kazandı.

11.Dk: Akıncılar-Vadili atağında sağdan yapılan ortada Burak kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak top yandan dışarıya gitti.

27.Dk: Görneç atağında oluşan karambolde Arda bir anda kaleci Fatih ile karşı karşıya

kaldı. Arda müsait pozisyonu değerlendiremedi ve top savunmanın müdahalesiyle kornere çıktı.

54.Dk: Görneç atağında sağ çaprazda topla buluşan Abdullah'ın  orta-şut karışımı

 vuruşunda top filelere gitti. GÖRNEÇ 1-0 AKINCILAR-VADİLİ

66.Dk: Akıncılar-Vadili atağında Umut topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte Hacı kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak kaleci Hasan gole izin vermedi.

90.Dk: Görneç atağında Uğur’un pasıyla sağ kanatta topla buluşan Arda ceza sahasına girdi ve şutunu çekerek topu filelere gönderip skoru belirledi. GÖRNEÇ 2-0 AKINCILAR-VADİLİ

İkinci takım bugün belli olacak

Görneç’ten sonra Birinci Lige yükselecek olan ikinci takım bugün belli olacak. Canbulat Stadı’nda saat 17:30’da oynanacak olan Çanakkale – Yıldırım maçı sonrasında, ikinci şampiyon belli olacak. Maçı Emre Öztaşlı yönetecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.