banner913
banner932
banner1012

Gönyeli'nin gözü Süper Lig'de

banner1020

banner974
Gönyeli'nin gözü Süper Lig'de

banner971

Birinci lig temsilci Gönyeli dün akşam üzeri kendi sahasında ilk idmanını gerçekleştirdirdi. Resmi açılışı 1 Ağustos tarihinde yapacak olan kırmızı beyazlılar salon ve saha olmak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Gönyeli antrenörü Emre Perçinci yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada Gönyeli camiasının büyük bir camia olduğunu artık süper lige dönme vakti olduğunu bu nedenle hedeflerinin süper lig olduğunu vurguladı. Sezon açılışına iki izinli oyuncunun katılmadığını aktaran Perçinci hafta 5 gün çalışmalarının süreceğini ifade etti.

Biri kanat oyuncusu olmak üzere, bir orta saha oyuncusu ve birde forvet oyuncusu ile anlaştıklarını söyleyen Perçinci bu 3 ismin ise Cuma günü aralarında olacaklarını ifade etti. Yabancı transfer konusunda arayışların sürdüğünü ve isimlerin belli olduğunu da ifade eden Gönyeli antrenörü Emre Perçinci kamp sürecinde takımın eksiksiz olacağını aktardı.

Sezon öncesi Kartepe kampının belirlendiğini ifade eden Emre Perçinci 24-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan yurtdışı kampı ile yeni sezona hazırlanacaklarını belirterek iyi bir Gönyeli izlettirme adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.