banner913
banner932
banner1012

Golf festivali sona erdi

banner1020

banner974
Golf festivali sona erdi

banner971

Geleneksel hale gelen ve altı yıldan bu yana dünyanın farklı ülkelerinden golfçüleri Korineum’da ağırlayan Golf Festivali, 26 Eylül Pazartesi günü oynanan hazırlık roundları ile 4 gün boyunca düzenlenen farklı turnuvalar ile golfçülere keyifli bir hafta yaşattı.

KKTC, Türkiye, İngiltere, İskoçya, Norveç, Kore ve İrlanda’dan 120 golfçü, her yıl olduğu gibi bu yıl da Festival’e oldukça ilgi gösterdi. Festival boyunca oyuncular 4 farklı turnuvada mücadele etti. 30 Eylül’de KKTC’de bir ilk gerçekleşti ve 62 farklı ülkede 100 ayrı şehirde yapılan Turkish Airlines World Tour Amateurs’ün bir ayağı, festival kapsamında Korineum Golf & Beach Resort’ta  gerçekleşti.

Festivalin son günü yapılan Turkish Airlines World Tour Amateurs Open’ın ardından turnuva katılımcıları, davetliler, Korineum Golf & Beach Resort ve Türk Hava Yolları yetkililerinin katıldığı gala yemeği ve ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.