banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy - Hamitköy maçı ertelendi

banner1020

banner974
Göçmenköy - Hamitköy maçı ertelendi

banner971

K-PET Birinci Lig'de bugün oynaması gereken Göçmenköy antrenman sahasında oynanması gereken Göçmenköy - Hamitköy maçı ertelendi.

Göçmenköy futbolcusu Beytullah Arık'ın geçirdiği trafik kazası nedeniyle her 2 kulüp de maçın ertelenme isteğinde bulunurken, KTFF de bunu değerlendirip maçı eteledi.

Dikkatsizce anayola çıkan bir sürücünün motordayken çarptığı Beytullah, hastanede tedavi altına alınırken, başına aldığı darbeden dolayı Beytullah'ın tomografisi çekildi. Beytullah'ın ilk kontrollerinde ise iyi olduğu bilgisi edinildi.

Hamitköy kulüp başkanı Evren Mannaş olay duyulur duyulmaz, Göçmenköy kulüp başkanı Ersan Karataş'ın yanına giderek üzüntülerini belirtirken, 2 başkan da Beytullah'ın sağlık durumu ile yakından ilgilenmeye başladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.