banner913
banner932
banner1012

GGliler’in, Suma’ya güvenleri tam

banner1020

banner974
GGliler’in, Suma’ya güvenleri tam

banner971

Gençlik Gücü Olağan Genel kurulunu gerçekleşirirken, Dünyanın en genç kulüp başkanına sahibiz diyen Divan Başkanı Cuma Erengil, başkan Suma Zafer Choudhry ve yönetim kurulunun başarıları alkışlanmaya değerdir; ifadelerini kullandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun düzenlediği en üst lig olan Süper Lig’de mücadele eden Gençlik Gücü, olağan genel kurulunu önceki gün gerçekleştirdi. Tek aday olan Suma Zafer Choudhry, oy birliği ile üçüncü kez Gençlik Gücü Kulüp Başkanı oldu.

Divan Başkanlığını Cuma Erengil, yardımcılıklarını Hasan Mullahasan ve Erol Ataöğün yaptı. Genel Sekreter Erol Ataöğün’ün okuduğu Faaliyet Raporu ve Yeminli Müşavir Muhasip Olgay Öksüz’ün okuduğu Mali Rapor oy birliği ile onaylandı.

Dünyanın en genç kulüp başkanına sahip olduklarını belirten Divan Başkanı Cuma Erengil, “Şu an 26 yaşında olan Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry ve onun gibi genç yönetim kurulu üyelerinin başarıları ortadadır ve alkışlanmaya değerdir” dedi.

Gençlik Gücü eski başkanlarından Mazhar Iqbal Choudhry, Cuma Erengil ve Hasan Mullahasan’ın da hazır bulunduğu genel kurulda, bir sezon önce 836,000-TL olan kulüp bütçesinin bu yıl 1,642,600-TL olması dikkat çekti.

İkinci kez güven tazeleyip, üçüncü dönem başkanlık görevini üstlenen Suma Zafer Choudhry, “Birçok ilke imza attık. Kulübümüzü sürekli gelir getiren bir kurum haline getirdik. Yeni dönemde de ilklere imza atmayı sürdüreceğiz. Ancak bu bütçe sürdürülebilir değildir. Giderlerimizi azaltıp, bağışlar dışındaki gelirlerimizi artırmalıyız” şeklinde konuştu.

“Geçtiğimiz sezon ligi 10’uncu sırada tamamladık. Ancak isteseydik 7’nci de olurduk. Genç oyuncularımıza forma şansı vermek için birkaç futbolcumuza son 4 hafta izin verdik” diyen Kulüp Başkanı Choudhry, kendisini üzen en büyük konunu taraftarın kulübe ilgisizliği olduğunu vurguladı.

Gençlik Gücü Olağan Genel Kurulu’nda yakın zamanda tüzük değişikliği genel kurulunun yapılacağı duyurulurken; gelir getirici bir etkinlik olarak ise, Gençlik Gücü Panayırı’nın yapılacağı açıklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.