banner913
banner932
banner1012

Forest'in hedefi zirve

banner1020

banner974
Forest'in hedefi zirve

banner971

Küçük Kaymaklı, Ortaköy Stadı'nda yeni sezonun ilk antrenmanını teknik direktör İltaç Karayel yönetiminde gerçekleştirirken hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Takımın kadrosuna katmak istediği Bulgar oyuncu Shoko'nun gelme ihtimali oldukça düşerken; Amani ise Shoko'nun yerine düşünülen isim oldu. Serhan'ın transferi için ise girişim yapılacak.

Küçük Kaymaklı dün Ortaköy Stadı'nda yeni sezonun ilk antrenmanını teknik direktör İltaç Karayel yönetiminde gerçekleştirdi.

Transferde sadece Hüseyin Sadıklar'ı kadrosuna katan Küçük Kaymaklı'da, yönetimle anlaşan Taner de antrenmana katıldı. Takımın kadrosuna katmak istediği Bulgar oyuncu Shoko'nun gelme ihtimali oldukça düşerken Massa'nın kısa sure içerisinde takıma katılması bekleniyor. Amani ise Shoko'nun yerine düşünülen isim oldu. Bu arada sağ bek oyuncusu Şevket Anday gözden çıkarılırken Çağlar Toklu da yeni sezon kadrosunda olmayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.