banner913
banner932
banner1012

Festival tadında golf heyecanı

banner1020

Golf Festivali’nin yedincisi, KKTC, Türkiye, İngiltere, İrlanda başta olmak üzere, birçok ülkeden 100’e yakın golfçünün katılımı ile başladı

banner974
Festival tadında golf heyecanı

banner971

Korineum Golf & Beach Resort tarafından 2011 yılından bu yana düzenlenen Golf Festivali’nin yedincisi bu yıl 26 – 29 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. 
Geleneksel hale gelen ve yedi yıldan bu yana dünyanın farklı ülkelerinden golfçüleri Korineum’da ağırlayan Golf Festivali, 25 Eylül Pazartesi günü oynanan hazırlık roundları ve geçtiğimiz gün oynanan Ladies Open ile başladı. KKTC, Türkiye, İngiltere, İrlanda başta olmak üzere, birçok ülkeden 100’e yakın golfçü, her yıl olduğu gibi bu yıl da festivale oldukça ilgi gösterdi. Festival boyunca oyuncular 4 farklı turnuvada mücadele edecek. Bayanlar bireysel açık turnuvasında 20 bayan golfçü yarışırken, erkekler bireysel açık turnuvasında 67 golfçü mücadele ediyor. 
28 Eylül’de gerçekleşecek Çiftler Turnuvası sonrasında bu yılın sürprizi Turkish Airlines Amateur Open olacak. 
62 farklı ülkede 100 ayrı şehirde gerçekleşen “Turkish Airlines World Cup “Amateurs” turnuvasının bir ayağı da bu yıl KKTC’de Korineum Golf Festivali kapsamında gerçekleşiyor. 
4 grupta belirlenen turnuvaların kazananları, 29 Eylül Cuma akşamı gerçekleşecek olan ödül töreni ile sahiplerini bulacak. Ödül töreni ardından da turnuva katılımcıları ve misafirlerin de katılacağı gala yemeği gerçekleşecek. Korineum Golf & Beach Resort’taki gala yemeğinde ülkemizin önde gelen DJ’lerinden Serdar Eren yer alacak.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.