banner913
banner932
banner1012

Federasyon Kupası da DAÜ’nün

banner1020

Bilardoda, “Federasyon Kupası” sahibini bulurken, lig şampiyonu DAÜ, finalde Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği’ni mağlup ederek kupayı da kazanırken, sezonu çifte şampiyon olarak tamamladı

banner974
Federasyon Kupası da DAÜ’nün

banner971

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2016-2017 Federasyon Kupası’nın sahibi Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.
Takımsal Bilardo Ligi’nin ardından geçtiğimiz Cumartesi Number Eight Bilardo Salonu’nda oynanan Federasyon Kupası finalinde DAÜ ile Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ardından rakibi Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği’ni 4-2 mağlup etmeyi başaran DAÜ süper Lig şampiyonluğunun ardından Federasyon Kupasını da müzesine götürmeyi başardı.
Mustafa Alnar, Osman Şanlısoy, Hüseyin Borankan, Berk Mehmetcik, İsmail Dandane, Afsin Rahimi, Hüseyin Alnar ve Bilge Alaçam’dan oluşan DAÜ elde ettiği Federasyon Kupası şampiyonluğu ile sezonu iki kupa ile kapatmanın mutluluğunu yaşadı.

Son yılların başarılı takımı DAÜ geçtiğimiz yıl da hem lig, hem de Federasyon kupasını müzesine götürerek sezonu çifte şampiyonluk ile tamamlamıştı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.