banner913
banner932
banner1012

Eser Harper, mücadeleyi sürdürüyor

banner1020

Motosiklet yarışçımız Eser Harper’in, Yunanistan’da yapılan FIM Uluslararası Cross-Country yarışında mücadelesi devam ediyor

banner974
Eser Harper, mücadeleyi sürdürüyor

banner971

Ülkemizin başarılı motosiklet yarışçısı Eser Harper’in, Yunanistan’da yapılan FIM Uluslararası Cross-Country yarışında mücadelesi devam ediyor.

Harper, Hollanda’nın BAS Dakar takımı ile bu yarışmada boy gösteren tek Türk pilot olma özelliğini de taşıyor. Türkiye Motosiklet Federasyonu adına yarışan Harper, Serres Rally'nin dünkü gününde toplamı 320 km geçilen etabında 2 kez düştü.

Uzun süre ön fren maneti kırık giden Eser Harper, Roadbook holder’in de eğilmesi ve Trip meterin kablosunu koparması sonucu,  2. Trip meter ile etabı tamamladı. Yine de genel klasmanda 65.’likten, 50.’liğe tırmanan Eser Harper, kendi klasmanındaki 17 sürücü arasından, 9. sırada yer alıyor.

Etapların çok kırıcı ve enduro stili gerektiren etaplar olması nedeniyle ilk 2 günden bugüne, 90 kişiden 13 kişi yarış dışı kalırken, 77 kişi yarışa devam ediyor. Eser Harper’in geçeceği bugünkü etap toplamı ise 305 km olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.