banner913
banner932
banner1012

Ersöz güven tazeleyecek

banner1020

Taşkınköy Spor Kulübü başkanı Ahmet Ersöz, olağan genel kurulda başkanlığa aday olacağını açıkladı

banner974
Ersöz güven tazeleyecek

banner971

Taşkınköy Spor Kulübü'nde başkan olduktan sonra birçok başarılı faaliyete imza atan, kulüp başkanı Ahmet Ersöz, olağan genel kurulda yeniden aday olarak, Taşkınköy Spor Kulübü üyelerinden onay isteyecek.

Ahmet Ersöz'ün, 11 Nisan Çarşamba günü yapılacak olağan genel kurul öncesinde yaptığı açıklamalar şöyle:

"Hayırlısıyla kulüpte iki yılımızı tamamlıyoruz. 11 Nisan Çarşamba saat 18.00 de genel kurulumuz yapılacak.

Bir aksilik çıkmaz, fikir değişikliği olmazsa başkanlığa aday olacağım. Kulübü nasıl devraldık? Neler yaptık? Neler yapamadık? Niçin yapamadık? Hangi noktaya getirdik? Mali durum nerden nereye geldi? Sorunlar nedir? konularında gerekli açıklamaları yapacağım.

Her şey şeffaf olsun ki kafalarda soru işaretleri kalmasın.Tabii ki her kulüp yönetiminde olduğu gibi bizde de farklı fikirler, düşünceler olmuştur. Anlaşmazlıklar da olmuştur. Bunlar çok doğaldır. Herkes ayni fikirde olursa orada bir sorun var demektir. Her türlü iddiaya veya olası bilgi kirliliğine karşı da gerekli cevapları günü gelince buradan basın açıklamasıyla vereceğim. Aday olmak isteyen başka arkadaşlar varsa en geç 4 Nisan'a kadar kulübümüze başvurusunu lütfen yapsın."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.