banner913
banner932
banner1012

Engelsizlerin konuğu, lider

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, lider Keçiören Güçlü Eller Spor Kulübü’nü konuk edecek

banner974
Engelsizlerin konuğu, lider

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde bitime son 2 hafta kaldı. Ligdeki temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı (KKTCELL), Cumartesi günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda ligin zirvesinde yer alan ve şampiyonluğa en yakın ekip konumundaki Keçiören Güçlü Eller Spor Kulübü’nü konuk edecek.

Ligde ilk iki sırada yer alan Keçiören ve İskenderun Engelliler’in Süper Lig’e terfi etmesi kesinleşti. Kalan maçlarda bu takımların alacağı neticeler şampiyonu belirlenecek. Ligde 33’er puanla üçüncü Altınordu’nun ardından Antalya ASAT ve KKTCELL yer alıyor.

Son haftada ligde son sıradaki galibiyetsiz Karşıyaka’ya konuk olacak olan KKTCELL Keçiören maçını kazanarak Süper Lig’e terfi etme umudunu son haftaya taşımak istiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.