banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yüreklerden Maratona tam destek

banner1020

banner974
Engelsiz yüreklerden Maratona tam destek

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım oyuncularından Turkcell Girne Maratonu’na tam destek geldi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in isim sponsorluğunda, Girne Belediyesi ve EGAD danışmanlık tarafından, 08 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek “Turkcell Girne Maratonu” için Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım oyuncuları ve yöneticiler kayıtlarını yaptırıp numaralarını aldılar.

Geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak “Turkcell Girne Maratonu” için sırt numaralarını alan engelsiz yürekler, spora gönül verenlerle ailelerini ve halkı sporun heyecanı ile toplumsal sosyal sorumluluk bilincinin ayni amaçta buluşacağı anlamlı etkinliğe katılarak destek vermeye davet ettiler. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.