banner913
banner932
banner1012

Engelsiz Yürekler morallendi

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Melikgazi Belediye Engelli SK’nü 62 sayı farkla (95 – 33) yenerek moral depoladı

banner974
Engelsiz Yürekler morallendi

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Melikgazi Belediye Engelli SK.nı (95 – 33) gibi farklı bir skorla yenerek moral depoladı.

Tribün desteğini de arkasına alan temsilcimiz Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı seyir kalitesini yükselten seri sayılarla 6. haftaya girilen ligde 3 puanı önemli bir sayı farklı ile almanın moralini yaşadı.

Maç sonrası seyircilere renkli görüntüler yaşatan KKTCELL, 16 Aralık’da yine Lefkoşa’da Ankara B.Belediye S.K’nıkonuk edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.