banner913
banner932
banner1012

Engelsiz sayılar atıldı

banner1020

Dünya Engelliler Günü Kapsamında 6. Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası düzenlendi

banner974
Engelsiz sayılar atıldı

banner971

Özel eğitime gereksinim duyan bireylerle ilgili toplumumuzdaki farkındalığı artırmak amacıyla, Evren Karademir müdürlüğündeki ALGIM Özel Eğitim Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Algım 6. Engelsiz Turnike Basketbol Turnuvası Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonunda Telsim'in de katkılarıyla gerçekleştirildi.

Anlamlı turnuvada ALGIM Özel Eğitim Merkezi, Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi, Lefkoşa İş Eğitim ve Özel Eğitim Merkezi, Girne Özel Eğitim Merkezi ve Ziyamet Özel Eğitim Merkezi, yer aldılar. Özel çocuklardan oluşan takımların bir birleriyle oynadıkları maçlar zevkli ve çekişmeli anlara sahne oldu. KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Özel Eğitim Koordinasyon birimi Sorumlusu Seda Kıraç ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ın ödül törenini gerçekleştirdiği turnuvada tüm özel sporcular madalyalarını ve kupalarını alarak farkındalık yarattılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.