banner913
banner932
banner1012

Ege Denizi'ne İlker ve Akkuş damgası

banner1020

banner974
Ege Denizi'ne İlker ve Akkuş damgası

banner971

Hasan İlker ile Osman Akkuş, Ege Denizi'nde gerçekleştirilen Uluslararası Edremit Açık Su Yüzme Maratonu'nda, yaş grubunda ve genel klasmanda birinci oldu. Osman Akkuş ise kendi yaş grubunda birinci geldi

Uluslararası Edremit Açık Su Yüzme Maratonu'nda yarışan ülkemizin milli sporcuları Hasan İlker ile Osman Akkuş, Ege Körfezi'nin soğuk sularında kulaç attılar. Başarılı bir yarış çıkaran yüzücülerimiz, maratona damga vurdular.

250 sporcunun katıldığı Uluslararası Edremit Açık Su Yüzme Maratonu'nda Yakın Doğu Üniversitesi sporcularından Osman Akkuş, kendi yaş grubunda 1. gelirken, genel klasmanda 4. olmayı başardı.

Aspava Spor Kulübü'nden Hasan İlker ise hem kendi yaş grubunda hem de genel klasmanda birinci olmayı başardı. Edremit Belediyesi ve İstanbul Yıldızlar Kulüp başkanları, başarılı sporculara ödüllendirdiler.

Yetkililer ayrıca, geçen yıl takım halinde Manş Denizi'ni geçen Aspava Spor Kulübü sporcularına birer başarı plaketi de takdim ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.