banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar duble yaptı

banner1020

banner974
Dumlupınar duble yaptı

banner971

Dumlupınar, Kıbrıslı Rum futbolcu Charis Loizou ve Türk asıllı Fransız vatandaşı Ramazan Sağdış'a, resmi imzaları attırdı

Haber: Necati KÜLAHLILAR

K-PET Birinci Lig’de zirve hedefinde olacak olan Dumlupınar, Kıbrıslı Rum futbolcu tercihinde değişikliğe gitti.

Dumlupınar dün anlaşmaya vardığı Spiros Kontopullos'tan vazgeçerken, uzun süre peşinden koştuğu Baf Ülkü Yurdu’ndan Charis Loizou’ya kadrosuna kattı. Dün Dumlupınar’a imzayı atan Charis Loizou, Girne Halk Evi ile oynanan hazırlık maçında da forma giydi.

Yeni sezonda yeniden Süper Lige dönmeyi arzulayan Dumlupınar, Türkiyeli futbolcu hakkını da forvetten yana kullandı. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında Türkiyeli forvet futbolcuları deneyen teknik direktör Evren Bahtıkara, Türk asıllı Fransız vatandaşı forvet Ramazan Sağdış'ı kadroya katma kararı aldı. Ramazan, Fransız 4. Lig'inde yer alan AFC Compiegne takımında forma giyiyordu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huso - 7 yıl önce
ben inaniyorum ki cok etkili ve basarili bir transfer