banner913
banner932
banner1012

Daireler sahaya iniyor

banner1020

Devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvası geçmişteki gibi bu yıl da Hasan Ramadan Cemil anısına yapılacak. Devlet daireleri halı saha futbol turnuvası organizatörü İbrahim Özsoy kayıt almaya başladı. Turnuva bu yıl Gençlik Gücü Halı Sahası’nda olacak ve 7 Eylül Perşembe günü başlayacak

banner974
Daireler sahaya iniyor

banner971

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası bu yıl da gerçekleştiriliyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi turnuva bu yıl da Hasan Ramadan Cemil anısına düzenlenecek.

Turnuvanın organizatörü İbrahim Özsoy Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’nin kayıtlarını almaya başladı.

Her yıl büyük ilgi gören ve KKTC’deki bakanlıklar ve bakanlıklara bağlı dairelerin katılımı ile gerçekleşen turnuva bu yıl yenilenen Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşecek ve maçlar 7 Eylül Perşembe günü başlayacak.

Ülkeye hizmetleri ile bilinen merhum Hasan Ramadan Cemil’in adına yakışan şekilde büyük titizlikle gerçekleştirilen turnuvada takımlar iki ayrı grupta tek devreli lig usulüne göre mücadele edecek. Grup ilk 4’lerinin çeyrek finale yükseleceği turnuvada daha sonra yarı final maçları oynanacak ve finalistler belirlenecek.

Turnuva hakkında sürekli bilgi paylaşımı geçtiğimiz yıl olduğu gibi basın ve “KKTC Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” isimli facebook sayfasından yapılacak.

Geçmişte olduğu gibi büyük ödüllerin verileceği turnuvada bu yılki sürpriz büyük ödül final maçı sonrası açıklanacak. Disipline bu yıl da taviz verilmeyecek Devlet Daireleri futbol turnuvasında her zaman olduğu gibi centilmen takıma şampiyon takım değerinde ödül verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.