banner913
banner932
banner1012

Daireler puan peşinde

banner1020

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda heyecanlı maçlar oynanıyor

banner974
Daireler puan peşinde

banner971

Geleneksel olarak düzenlenen Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 2017’de ikinci maçlar oynandı. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada toplam 14 takım iki ayrı grupta mücadele ediyor.

Turnuvada takımlar ikinci maçlarını oynadılar. Turnuvada ilk gün maçlarında bay olan A Grubu’nda Elektrik Kurumu ve B Grubu’nda Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi takımları ilk maçlarını önceki gün oynadılar. A Grubu’nda ilk maçına çıkan Elektrik Kurumu, Merkezi Cezaevi’ne 10-2 mağlup olurken, grubun diğer maçlarında Telefon Dairesi, Serbest Liman Dairesi’ni 8-2 ile geçti. Sivil Havacılık Dairesi ile Gümrük Dairesi karşısında 4-2 kazandı.

B Grubu’ndaki ilk maçında Devlet Hastanesi takımı, Din İşleri Dairesi’ni 17-3 mağlup ederken, Tarım Bakanlığı, KKTC Meclisi’ni 10-5 ile geçti. Grubun son maçı ise hayli çekişmeli geçti. Gelir ve Vergi Dairesi ile Başbakanlık takımları 4-4 berabere kaldı.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda A Grubunda Merkezi Cezaevi, B Grubu’nda Tarım Bakanlığı oynadıkları iki maçı da kazanarak lider durumda bulunuyor.

Maç programları şöyle:

14 Eylül Perşembe

B Grubu

19.00: Ekonomi Bakanlığı - Başbakanlık

20.00: KKTC Meclisi - Devlet Hastanesi

21.00: Gelir ve Vergi Dairesi - Tarım Bakanlığı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.