banner913
banner932
banner1012

CTP Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nu ziyaret etti

banner1020

banner974
CTP Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nu ziyaret etti

banner971

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet, Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nu ziyaret ederek çocuk fitness takımının gösterilerini izledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Erhürman’a ziyaretinde MYK üyesi Ali Karavezirler, Lefkoşa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Örgütü temsilcileri eşlik etti.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, Erhürman, Federasyon Başkanı Ali Dahlameroğlu ve eğitmen Neval Çelebioğlu Akgürgen’le görüştü ve çocukların katıldığı uluslararası yarışmalar hakkında da bilgi aldı.

ERHÜRMAN: “BU İŞLER SARAYÖNÜ’NDE OTURUP ŞİKAYET ETMEKLE OLMUYOR”

Ziyarette, bu ekibi ilk kez Dikmen Festivali’nde izleme fırsatı bulduğunu ve çok etkilendiğini, o nedenle çalışmaları yerinde görmek istediğini belirten Erhürman, başarılı çocuklarla yeniden buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Çok küçük yaşta, Türkiye, Balkan ve Dünya şampiyonlukları elde etme başarısı gösteren çocuklardan oluşan ekibin bazı uluslararası yarışmalarda Türkiye Cumhuriyeti, bazı uluslararası yarışmalarda ise KKTC adına yer aldığını öğrendiklerini, bu alanda sağlanan bu olanakların diğer federasyonlar açısından da kullanılabilir olup olmadığını araştıracaklarını belirten Erhürman sözlerine şöyle devam etti:

“Federasyonun ve çocuklarımızın başarıları bize iki konuda ciddi örnek sunuyor. Birincisi sporcularımızın uluslararası müsabakalara katılmaları konusunda denememiz gereken yöntemlerin sanıldığından çok daha fazla olduğudur. Bu işler Sarayönü’nde oturup şikayet etmekle ve birbirimize propaganda yapmakla olmuyor. Kararlılık, çalışma ve ısrarlı bir biçimde uluslararası ilişkiler olanaklarını zorlamayı gerektiriyor. İkincisi ve daha önemlisi bize durmadan ‘siz yapamazsınız’ hatta ‘biz yapamayız’ diyenlere ‘çalışırız ve yaparız’ı göstermenin değeridir. Bu minicik çocuklarımız birçok alanda özgüven kaybına uğramış olan halkımıza, ‘çalışırız ve yaparız’ı en güzel şekilde gösteriyorlar. Onlarla gurur duyuyorum. Onların bu seviyeye ulaşmaları konusunda büyük emeği ve öz verisi olan öğretmenleri Neval Çelebi Akgürgen’i yürekten kutluyorum”.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.