banner913
banner932
banner1012

Cimnastikçiler, Konya'da yarışacak

banner1020

banner974
Cimnastikçiler, Konya'da yarışacak

banner971

KKTC Cimnastik Federasyon Karması 22-24 Haziranda Konya'da düzenlenecek olan kulüpler arası minikler - küçükler 1.hafta müsabakalarına katılmak için Türkiye'ye gitti.

KKTC Cimnastik Federasyonu yeni başkanı Hasan Sapsızoğlu da ilk icraatı olan söz konusu yarışmaya gidecek olan kafileyi yolcu etmek için Ercan Devlet Havaalanına gitti.   

Hasan Sapsızoğlu, Konya'daki müsabakalarda yarışacak çocuklara ve antrenörlerine başarılar dilerken, ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanç getirdi.

Cimnastik Federasyon kafilesinde, kafile başkanlığını Basri Aydoğan yaparken, antrenör Mustafa Erbulut, sprocular Deniz Emre Şafak, Kaan Öztürk, Mehmet Karsu ve Eren Alış sporcu olarak kafilede yer alıyorlar.

banner979

Etiketler; #Cimnastik
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.