banner913
banner932
banner1012

Cimnastik federasyon başkanları buluştu

banner1020

Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanlığındaki heyet, Cimnastik Federasyonu’nu ziyaret etti. Bu arada Cimnastik Federasyonu’nun genel kurulu ertelendi

banner974
Cimnastik federasyon başkanları buluştu

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Selen Osmanlı’nın daveti üzerine Türkiye Cimnastik Federasyonu başkanı Suat Çelen ve ekibi ülkemize geldi.

17 yıl aradan sonra ülkemize gelen Türkiye Cimnastik Federasyon Başkanı Suat Çelen ve ekibi adamıza gelerek Cimnastik Federasyon Başkanı Selen Osmanlı ve ekibi ile görüştü. Görüşmede iki federasyon arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmek, işbirliği içerisinde gerekli yardım ve destek verilmesi yönünde görüşler ortaya koydu.   

Bu arada Cimnastik Federasyon’nun 20 Ocak Salı akşamı (bu akşam) yapmayı planladığı genel kurul ileri bir tarihe ertelendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.