banner913
banner932
banner1012

Cihangir’de şampiyon Yeni Boğaziçi

banner1020

banner974
Cihangir’de şampiyon Yeni Boğaziçi

banner971

6. Oktay-Ülgen Erülkü Çifti Anı Turnuvası’nda, Yeni Boğaziçi şampiyon olurken, Cihangir ikinci, Ozanköy üçüncü, Mormenekşe ise dördüncü oldu

İsa TABAK

Cihangir Spor Kulübü’nün organize ettiği 6.Oktay-Ülgen Erülkü Çifti Anı Turnuvası’nda şampiyon Yeni Boğaziçi oldu.

Değirmenlik Sadık Cemi Stadı’nda oynanan günün ilk maçında Ozanköy ile Mormenekşe arasındaki maçın 90 dakikası 2-2 berabere tamamlandı. Ozanköy, Mormenekşe’yi penaltı vuruşlarında mağlup ederek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Günün ikinci maçında ise Yeni Boğaziçi, Cihangir’i finalde 3-1 mağlup etti. Yeni Boğaziçi’nin gollerini, Mustafa İnanç, Ramadan ve Kemal, attılar. Cihangir’in tek golü Offor’dan geldi.

Yeni Boğaziçi böylelikle 6.Oktay-Ülgen Erülkü Çifti Anı Turnuvası’nda şampiyon olurken, takımın teknik direktörü Eralp Şerifoğlu da geçen sene Dumlupınar'ın başında kazandığı bu kupayı bu kez Yeni Boğaziçi'nin başında kazanmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.