banner913
banner932
banner1012

Çeyrek finalistler belirlenmeye başladı

banner1020

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda” çeyrek finale kalan takımlar belirlenmeye başladı

banner974
Çeyrek finalistler belirlenmeye başladı

banner971

Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına bu yıl 13.’sü düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” çeyrek finale doğru tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz Cuma akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda iki maç oynandı.

A Grubu mücadelesinde Creditwest ile Kıbrıs Vakıflar Bankası karşı karşıya geldi. Maçı 4-3'lük skorla kazanan Creditwest, puanını 12 yaparak grubunu ikinci sırada tamamladı. Kıbrıs Vakıflar Bankası ise 6 puanla üçüncü sırada yer aldı.

C Grubu mücadelesinde ise yenilgisiz yoluna devam eden Capital Bank, Kıbrıs İktisat Bankası'nı 6-0'lık farklı skorla yenerek 12 puanla liderliğini korudu. Kıbrıs İktisat Bankası ise 4 puanla grubunu dördüncü sırada tamamladı.

Yapılan bu mücadelelerin ardından A ve C Grupları tamamlandı. A Grubu'nda Asbank ve Creditwest Bank, C Grubu'nda Capital Bank çeyrek finale adını yazdırdı. B Grubu'nda ise Limasol Türk Kooperatif Bankası'nın ardından gruptan çıkacak takımlar, 2 ve 3 Ekim'de oynanacak mücadeleler sonrası belli olacak.

Turnuvada 2 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.00'da B Grubu'nda Novabank ile Kooperatif Merkez Bankası karşı karşıya gelecek. 3 Ekim Salı günü ise saat 19.00'da B Grubu'nda TEB-Kooperatif Merkez Bankası, saat 20.00'de Ziraat Bankası-Novabank mücadeleleri oynanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.