banner913
banner932
banner1012

Capital Bank ve TEB de yarı finalist

banner1020

banner974
Capital Bank ve TEB de yarı finalist

banner971

“13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda geçtiğimz Cuma akşamı oynanan iki karşılaşma ile çeyrek final maçları tamamlandı. Gözlerin yarı finale çevrildiği heyecan dolu turnuvada, Asbank ve Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın ardından Capital Bank ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) da yarı finale yükseldi.
Capital penaltılarla kazandı: 4-2
Grubunu kayıpsız olarak tamamlamasının ardından çeyrek finalde Novabank ile karşı karşıya gelen Capital Bank, normal süresi 1-1 biten mücadeleyi penaltı atışlarında 4-2 kazanarak adını yarı finale yazdırmayı başardı.
TEB zorlanmadı: 6-1
Gecenin ikinci çeyrek final mücadelesinde ise Creditwest Bank ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) karşı karşıya geldi. Mücadeleden 6-1’lik skorla galip ayrılan TEB, yarı finale yükseldi.
 “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 10 Ekim Salı günü Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak. Turnuva, 13 Ekim Cuma günü yapılacak üçüncülük ve final mücadeleleriyle tamamlanacak.
Yarı Final Programı:
10 Ekim Salı:
Saat 19.00 Asbank-Limasol Türk Kooperatif Bankası
Saat 20.00 Capital Bank-TEB

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.