banner913
banner932
banner1012

Capital Bank Badminton Gençler Ligi başlıyor

banner1020

Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan Gençler Ligi’ni, Capital Bank sponsorluğunda düzenliyor

banner974
Capital Bank Badminton Gençler Ligi başlıyor

banner971

Badminton Federasyonu kız ve erkeklerde Gençler Ligi’ni, Capital Bank sponsorluğunda düzenliyor.

Badminton Federasyon başkanı Fırat Deniz Gençler Ligi’nin düzenlenmesi ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, bu yıl ikincisini düzenleyecek oldukları Gençler Ligi’nin 20 Haziran’da başlayacağını belirtti. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak lige 6 bayan ve 5 erkek takımının katılacağını ve toplam 25 maçın oynanacağını söyleyen başkan Deniz, 30 Haziran’da ligi bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Federasyon Başkanı Deniz, düzenlenecek ligler sayesinde sporcularımızın daha fazla maç yaparak kendilerini geliştireceklerini ve kulüplerin koyacağı katkılarla da ülkemizde badminton sporunun gelişeceğini söyledi. Yapılan temaslar sonucunda badmintona verdiği destekten dolayı Gençler Liginin ismini Capital Bank Gençler Ligi olarak adlandırdıklarını belirten Deniz,Ligi geçen yıl olduğu gibi iki kategoride Capital Bank Genç Bayanlar Ligi ve Capital Bank Genç Erkekler Ligi olarak düzenleyeceklerini söyledi.

Maçların haftada 2 gün saat 12.00’da olacak şekilde Atatürk Spor Salonunda ve YDK Salonu’nda bir bayan ve bir de erkek karşılaşması şeklinde oynanacağı açıklandı.Puan sistemine dayalı düzenlenecek olan ligde  en fazla puan alan takımın şampiyon olacağını belirtildi.

Federasyon Başkanı Deniz yeni yıldızların çıkacağına inandığı Capital Bank Gençler Badminton Liginde mücadele edecek sporculara ve takımlara başarılar diledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.