banner913
banner932
banner1012

Cahitoğlu, Sivri ve Yıldız’ı onore etti

banner1020

Hüseyin Cahitoğlu, Galatasaray U21 takımı futbolcusu Ahmet Sivri ve Fitness Model Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kabul etti

banner974
Cahitoğlu, Sivri ve Yıldız’ı onore etti

banner971

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Yenicami alt yapısından yetişip Galatasaray U21 takımına dahil olan Ahmet Sivri ve Fitness Model Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kabul etti.

Ahmet Sivri’nin Kıbrıs Türkü’nü gururlandırdığını ve Türkiye’de deyim yerindeyse yeniden doğduğunu ifade eden Hüseyin Cahitoğlu, Ahmet Sivri’nin başarısını herkes gibi kendisinin de yakından takip ettiğini belirtti. Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Ahmet Sivri’yi kabulünde yaptığı konuşmada Ahmet’in başarısının yetenek ve genetiğe bağlı olduğunu, son dönemlerde ise benzeri yeteneklerin farklı spor dallarında alınan derecelerle kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Ahmet Sivri’yi yakından takip etmeye devam edeceklerini ifade eden Hüseyin Cahitoğlu, başarısından dolayı genç yeteneği kutladı.

Hüseyin Cahitoğlu Fitness Model Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kabulünde ise Londra-O2 Arena’da yapılan WBFF Pro(Profesyonel) Fitness Dünya Şampiyonası’nda 38 kişinin yer aldığı müsabakada Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kutladığını söyledi. Hüseyin Cahitoğlu sporun bir motivasyon kaynağı olduğunu ve gençlerin başarılarından her zaman gurur duyduklarını belirterek ‘Özellikle son zamanlarda KKTC adına bunların başarılıyor olması, aslında çalıştıktan sonra hiçbir engelin olmadığını gösteriyor’ dedi.

Cahitoğlu, gençlerin uluslararası şampiyonalarda yer alıp yeteneklerini ortaya koyabilmelerini sağlayabilmenin önemli olduğunu kaydederek, Cevat Yıldız’ı başarısından dolayı kutladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.