banner913
banner932
banner1012

Bombalar, son dakikada patladı

banner1020

2017- 2018 Futbol Sezonu Yerli Futbolcu Ara Transfer Dönemi sona erdi. Her zaman olduğu gibi KTFF lokalinin önü, dün adeta ana baba gününe döndü. Son gerçekleşen 3 transfer, günün en önemli transferleri olarak ön plana çıktılar

banner974
Bombalar, son dakikada patladı

banner971

Küçük Kaymaklı’nın, Baf Ülkü Yurdu’ndan Yağış’ı, Baf Ülkü Yurdu’nun da düne kadar Yalova’da antrenmana çıkan Azat Tip’i, Küçük Kaymaklı’dan transfer etmesi ile Lefke’nin, Bostancı Bağcıl’dan Kaan Savaşkan’ı transferi, son günün flaş transferleri olarak dikkat çekti. Azat’ın transferi günün son transferi oldu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen 2017- 2018 Futbol Sezonu Ana Transfer Dönemi’nin 18 Ağustos tarihinde tamamlanmasından sonra dün de Yerli Futbolcu Ara Transfer Dönemi sona erdi.

Azat, boşta kalma tehlikesi yaşadı

Transfer döneminin son günü özellikle de son 1 saatinde, her zaman olduğu gibi Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu lokalinin önü, adeta ana baba gününe döndü. Klasik ağaç altı ve kapı önü pazarlıkları yine ön plana çıkarken, son dakikalarda sürpriz transferler de gerçekleşti.

Küçük Kaymaklı, Baf Ülkü Yurdu’ndan, Yağış Gençay’ın kiralık bonservisini geri alırken, karşılığında da Azat Tip’i, Baf Ülkü Yurdu’na verdi.

Uzun süredir Yalova ile antrenmanlara çıkan Azat, Yalova’nın, Küçük Kaymaklı’ya gerekli bonservis parasını yatırmaması üzerine son anda Baf Ülkü Yurdu’na transfer oldu. Boşta kalma tehlikesi yaşayan Azat Tip’in transferi dünün son transferi oldu.

Lefke, Kaan için önemli bedel ödedi

Lefke de son dakikada önemli bir transfere imza attı. Lefke, Bostancı Bağcıl’dan Kaan Savaşkan’ı bonservisi ile kadrosuna kattı. Dün 8 transfer gerçekleştiren Bostancı Bağcıl ise Kaan’a karşılık Lefke’den kaleci Ahmet Vatansever’in bonservisini, Armstrong’un kiralık bonservisini ve 40,000 TL aldı.

K-PET Birinci Lig ekibi Değirmenlik dün 9 futbolcuya birden imza attırarak, en fazla transfer gerçekleştiren kulüplerden oldu. Dün ayrıca Ozanköy, Akova ve Esentepe de yeni transferler gerçekleştiren kulüpler oldular.  

Doğancı bombaları patlattı

Cenk Berkalp yönetiminde yeni sezona hazırlanan Doğancı kadrosunu önemli futbolcularla kadrosunu güçlendirdi. Doğancı Lefke'den Aziz Sakallı ve Cemal Cemsal ile Denizli'den Salih Oyal'ı kadrosuna kattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.