banner913
banner932
banner1012

“Bizi Birleştiren Futbol”

banner1020

Lefke oyuncusu Stelios Kittos ve Ozanköy oyuncusu Mihalis Mihail, deneyim ve izlenimlerini Politis gazetesine anlattı. Gazete haberi, “Bizi Birleştiren Futbol” başlığı ile verdi Kittos, Kuzey Kıbrıs'taki insanlarla ilişkilerinin, Güney Kıbrıs'taki çoğu kişiyle olduğundan daha iyi olduğunu da belirtirken, Mihail, KKTC takımlarında oynarken kendini mutlu hissettiğini söyledi

banner974
“Bizi Birleştiren Futbol”

banner971

Ülkemizdeki futbol takımlarında oynayan Stelios Kittos ve Mihalis Mihail, deneyim ve izlenimlerini Politis gazetesine anlattı.
Politis gazetesi; “Bizi Birleştiren Futbol” başlığıyla ön sayfadan verdiği haberinde, Kıbrıs Türk takımlarında oynayan dört Kıbrıslı Rum futbolcu bulunduğuna işaret ederek, bunlardan Lefke oyuncusu Stelios Kittos ve Ozanköy oyuncusu Mihalis Mihail ile röportaj yaptı.

Habere göre Kittos, Kıbrıs Rum tarafında Omonia ve Anorthosis, KKTC’de ise önce Değirmenlik SK ve Bostancı Bağcık SK takımlarında, şimdi ise Lefke TSK takımında oynadığını belirtti.

KKTC’de oynadığı için ne ailesinden ne de Rum tarafında eskiden birlikte oynadığı oyunculardan tehdit aldığını söyleyen Kittos, sadece Rum tarafındaki Futbolcular Birliği’nin bu kararından dolayı kaydını silmekle tehdit ettiğini belirtti.

Kittos, KKTC’de insanlarla ilişkilerinin, Rum tarafındaki çoğu kişiyle olduğundan daha iyi olduğunu da belirtti.

Eski AEK Larnaka oyuncusu olup KKTC’de ilk önce Değirmenlik SK, şimdi de Ozanköy SK takımında oynayan Mihail ise, profesyonel oyuncu olarak ve KKTC takımlarında oynarken kendini mutlu hissettiğini belirtti.

KKTC’deki deneyimlerini anlatırken, olaylara bakışının değiştiğini söyleyen Mihail, “Ben de Kıbrıslı Türklerle ilişkilerin olmamasını isteyenlerdendim. Ancak gittiğim ilk günden itibaren gerçeğin başka olduğunu anladım.

Kıbrıslı Türkler, bizimle aynı derecede Kıbrıslı” dedi. Mihail ayrıca, KKTC’de bir futbolcu olarak katkılarının daha çok takdir edildiğini hissettiğini de kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.