banner913
banner932
banner1012

Bisiklette uluslar arası heyecan yaşanacak

banner1020

Geleneksel Uluslararası Bisiklet Turu'nun üçüncüsü 9-11 Şubat tarihleri arasında düzenleniyor. Üç gün ve üç ayrı etaptan oluşacak yarışlarda 380 kilometre koşulacak

banner974
Bisiklette uluslar arası heyecan yaşanacak

banner971

Geçtiğimiz yıl muhteşem bir organizasyon ile gerçekleştirilen Geleneksel Uluslararası Bisiklet Turu'nun 3'üncüsü 9-11 Şubat tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs'ta düzenleniyor. 3 gün ve 3 ayrı etaptan oluşacak yarışlarda 380 kilometre koşulacak.

Kuzey Kıbrıs'ın doğan güzellikleri arasında 19 farklı beldeden geçerek yapılacak yarışa bu yıl 10 ülkeden 15 takım 150'ye yakın sporcu katılıyor. İki yarışın Girne, son yarışın ise Lefkoşa'dan start alacağı yarışmada 300 kişiye yakın gönüllü çalışırken toplamda 10 bin dolar para ödülü dağıtılacak. Bütün bitişler Lefkoşa'da olurken, ilk iki günün yarışları sabah saat 11:00'de başlayacak. Halk Koşusu, Grand Fondo Bisiklet yarışı ve Kriteryum yarışlarının yer alacağı üçüncü gün çeşitli aktiviteler, partiler ve eğlenceler ile spor severlerin katılımı bekleniyor.

'VELESBITINI AL DA GEL'

Bu yılki organızasyonun içerisinde 'Velesbitini al da gel' sloganı ile düzenlenecek Halk Koşusu saat 11:00'de, Grand Fondo yarışı saat 09:30'da ve Kriteryum sürüşü ise saat 12:00'de start alacak. Grand Fondo Yarışı için son başvuru tarihi ise 5 Şubat olarak belirlenirken, başvurular kuzeykibrisgranfondo.net adresinden online şekilde yapılabilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.