banner913
banner932
banner1012

Bisiklette şampiyonlar belirlendi

banner1020

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu tarafından 2017 Kuzey Kıbrıs Yol Bisikleti Şampiyonası ile 2017 Zamana Karşı Şampiyonası bisiklet şampiyonları belli oldu

banner974
Bisiklette şampiyonlar belirlendi

banner971

Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu tarafından  2017 Federasyon Takvimi çerçevesinde organize edilen ve 11 Kasım Cumartesi Günü yapılan 2017 Kuzey Kıbrıs Yol Bisikleti Şampiyonası ile 12 Kasım Pazar günü yapılan 2017 Zamana Karşı Şampiyonası’ya birlikte bu yılın bisiklet şampiyonları belli oldu. 
Her iki yarışta da kıyasıya mücadele sergilenirken genç bisikletçilerin başarıları büyük dikkat çekti. Bu iki şampiyona yarışıyla birlikte 2017 sezonu kapanmış oldu. Paralik Pedal Power’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışlarda dereceye girenlere kupa ve şampiyonluk mayosunun yanında çeşitli hediyeler de verildi. Şampiyonanın yanında amatör sporcular için de aynı parkur üzerinde amatör yol ve zamana karşı yarışı düzenlendi. 
Her iki yarışın ödül töreni Pazar günü Paralik Pedal Power’ın önünde gerçekleşti. Ödül töreninin yanında sezon kapanış kutlaması da yapıldı. Federasyon Başkanı Ekin Adademir tarafından sezon boyunca emeği geçen kişilere plaket verildi. 
Kuzey Kıbrıs 2017 Yol Bisikleti Şampiyonası’nda bayanlarda, Yağmur Aydındağ, elitlerde Mehmet Sevinç, gençlerde Mert Hançerli, masterlerde, Ali Şükan, yıldız A’da Şevket Hançerli, yıldız B’de Çağın Tosun şampiyon oldular.
2017 Kuzey Kıbrıs Zamana Karşı Şampiyonası’nda ise Çağın Tosun, İzzet Samet Deste, Yağmur Aydındağ, Kazım Beyoğlu,    Mazhar Moda, Mehmet Sevinç, şampiyon oldular. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.