banner913
banner932
banner1012

Bisiklette ikinci yarış yapıldı

banner1020

Sezonun 2. Yol Bisikleti Yarışı The Panara gerçekleştirilirken, Büyük Erkeklerin liderliğini Green Pedal korurken, Gençlerde kürsüye Velo-Cypri çıktı

banner974
Bisiklette ikinci yarış yapıldı

banner971

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından 2019 yarış takvimi çerçevesinde 28 Nisan Pazar günü 2. Yol Yarışı yapıldı. 

Büyük Erkeklerin liderliğini Green Pedal korurken, Gençler’de kürsüyü Velo-Cypri doldurdu.  Green Pedal Takımı’ndan Soner Akbaş Türkiye’de katıldığı Tour of Mersin Yarışı’ndan gelmesinin ertesi günü ThePanara’da yarışarak Büyük Erkek Birinciliği almayı başardı.

Geçen yarışta yine kürsüde gördüğümüz A Takımı’ndan Salih Konar bu sefer yarışı Yıldız B kategorisinde lider tamamladı ve aynı şekilde NEU’den Doğan Yılmaz üçüncülükten birinciliğe yükseldi.

Kadınlarda MGA takımından Sevim Yıldız 3 dakika 31 sn’lik farkla lider oldu. Gençlerde ise Velo-Cypri Takımı’ndan Şevket Hançerli takım arkadaşlarının desteğiyle birinci bitirdi.

Bunun yanında Herkes İçin Bisiklet adı altında amatör sporcular için de yarış düzenlendi.

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonunun bir sonraki yarışı 12 Mayıs 2019 tarihinde Dağ Bisikleti Yarışı olarak gerekleştirilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.