banner913
banner932
banner1012

Birinci John Eldridge

banner1020

CMC Golf Kulübü'nde Starling Open Golf Turnuvası yapılırken, Net birincisi John Eldridge oldu. Turnuvanın Gross birinciliğini ise Hasan Garabli elde etti

banner974
Birinci John Eldridge

banner971

CMC Golf Kulübü'nde 14 Ocak Pazar gün Starling Marketler Grubu sponsorluğunda gerçekleşen geniş katılımlı golf turnuvasında Net birincisi 73 net ile John Eldridge oldu.

Full Handicap ve Strokeplay formatında 18 çukur olarak oynanan turnuvada ikinciliği 74 net ile Karl Crosby alırken, Olgun Emirzade 75 net ile üçüncü oldu. Turnuvanın Gross birinciliğini ise 87 vuruş ile Hasan Garabli elde etti.

Turnuva sonrasında dereceye giren golfcülerin ödül ve kupaları Starling Marketler Direktörü Hüseyin Ergil ve CMC Golf Kulübü Onursal Başkanı Steve Brady tarafından takdim edildi. Hüseyin Ergil yaptığı konuşmada CMC Golf Kulübü'nde grup olarak gerçekleştirdikleri ilk turnuva olduğunu ve önümüzdeki yıllarda da turnuvalarının devam edeceğini belirterek, katılanlara teşekkür edip kazananları kutladı. Turnuva ödül töreni sonrası grup yöneticileri ve golfcüler birlikte yemek yediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.