banner913
banner932
banner1012

Bankalarda heyecan artıyor

banner1020

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci hafta karşılaşmaları başlarken, ilk maçına çıkan Kooperatif Merkez Bankası, turnuvaya galibiyetle başladı

banner974
Bankalarda heyecan artıyor

banner971

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda ikinci hafta karşılaşmaları geçtiğimiz Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan 3 maç ile başladı.

B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası-Novabank, TC Ziraat Bankası-Kooperatif Merkez Bankası, C Grubu’nda ise Türk Bankası ile Capital Bank karşı karşıya gelirken, mücadeleler büyük çekişmeye sahne oldu.

Heyecanın her geçen hafta arttığı turnuvada Limasol Türk Kooperatif Bankası, Novabank'ı 3-2 mağlup ederek, gruptaki ikinci maçında da galip gelmeyi başardı.

B Grubu'ndaki ilk maçında TC Ziraat Bankası ile karşı karşıya gelen Kooperatif Merkez Bankası, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ilk maçında 3 puanla tanıştı.

Grup mücadelesine fırtına gibi başlayan Capital Bank, Türk Bankası’na karşı zorlu geçen mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başararak, yoluna kayıpsız devam etti.

Turnuvada bu akşam A Grubu’nda karşılaşmalar oynanacak. Saat 19.00'da Asbank-Türkiye Garanti Bankası, saat 20.00'de Kıbrıs Vakıflar Bankası-Faisal İslam Bankası karşılaşacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.