banner913
banner932
banner1012

Bankalar, golleri sayacak

banner1020

banner974
Bankalar, golleri sayacak

banner971

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası bu akşam oynanacak olan Türk Bankası – Near East Bank maçı ile başlıyor

Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu akşam başlıyor.

Bu yıl 13.’sü düzenlenen turnuvanın açılış maçında Türk Bankası ile Near East Bank, Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası'nda saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Bankaların yoğun katılım gösterdiği turnuva yaklaşık 5 hafta sürecek. 16 takımın üç grup halinde mücadele edeceği turnuva 13 Ekim Cuma günü yapılacak final mücadelesi ile tamamlanacak. Turnuvada A Grubu'nda Asbank, Creditwest Bank, Türkiye Garanti Bankası, Albank, Faisal İslam Bankası, Kıbrıs Vakıflar Bankası, B Grubu'nda Limasol Türk Kooperatif Bankası, T.C. Ziraat Bankası, Nova Bank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kooperatif Merkez Bankası, C Grubu'nda ise Capital Bank, Türkiye İş Bankası, Near East Bank, Kıbrıs İktisat Bankası ve Türk Bankası mücadele edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.