banner913
banner932
banner1012

Bankalar finale doğru yürüyor

banner1020

Bankalar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda, Asbank ve Limasol Türk Kooperatif Bankası yarı finale çıkan ilk takımlar oldular

banner974
Bankalar finale doğru yürüyor

banner971

“13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalar arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları başladı.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanan çeyrek final ilk karşılaşmaları sonrasında Asbank ve Limasol Türk Kooperatif Bankası yarı finale çıkan ilk takımlar oldular.

Çeyrek final serisinin ilk maçı, Asbank ile Near East Bank arasında oynandı. Kıyasıya mücadelede rakibine karşı üstünlük sağlayan Asbank, 5-2’lik skor ile yarı finale yükselen ilk takım oldu. Grup maçlarının kayıpsız takımı Limasol Türk Kooperatif Bankası, çeyrek finalde Kıbrıs Vakıflar Bankası ile karşılaştı. Çekişmeli maçı 6-4’lük skor ile kazanan Limasol, adını yarı finale yazdırdı. İlk çeyrek final karşılaşmalarında galip gelmeyi başaran Asbank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası, yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Yarı finaller 10 Ekim Salı günü oynanacak

“Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 10 Ekim Salı günü oynanacak. Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda saat 19.00’da başlayacak maçların ardından galip gelen takımlar finale yükselecek. Turnuva, 13 Ekim Cuma günü yapılacak üçüncülük ve final mücadeleleriyle tamamlanacak.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.