banner913
banner932
banner1012

Badminton şampiyonu Yakın Doğu

banner1020

11 Yaş Altı Badminton Şampiyonası’nda takım şampiyonluğunu Yakın Doğu Üniversitesi kazanırken, ikinci Girne Üniversitesi, üçüncü de Net Spor Kulübü oldu

banner974
Badminton şampiyonu Yakın Doğu

banner971

Badminton Federasyonu, Cumhuriyet’in kuruluşunun 34. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği 11 Yaş Altı Badminton Şampiyonası sona erdi.
Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 11 Yaş Altı KKTC Şampiyonası’na 2007 ile 2011 arası doğumlu olan sporcular katıldı. Gün boyunca çekişmeli ve heyecanı yüksek 5 kategoride toplam 30 maç oynandı. Özellikle tek erkekler ve tek bayanlar finalinin müthiş bir çekişmeye sahne olduğu turnuvada, erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Salih Doğu Öztürk şampiyon olmayı başarırken, kızlarda ise Girne Üniversitesi adına yarışan İzgi Mertdin şampiyon oldular. Çift Bayanlar mücadelesinde tüm rakiplerini mağlup eden Nehir M. Deniz ve İzgi Mertdin çifti ile Çift Erkeklerde mücadele eden Hüseyin Özuyanık ile Başar Kuzel çifti turnuvada yenilgi almadan birinci oldular. Mix maçlarında Nehir M Deniz ve Salih Doğu Öztürk çifti de tüm rakiplerini mağlup ederek birinci olmayı başardılar. Sporcuların topladığı puanlara göre ise takım şampiyonluğunu Yakın Doğu Üniversitesi kazanırken, ikinciliği Girne Üniversitesi, üçüncülüğü de Net Spor Kulübü kazandı.

TAKIM SIRALAMASI:
1. YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ
2. GİRNE ÜNİVERSİTESİ
3. NET SPOR KULÜBÜ
4. AKDENİZ SPOR BİRLİĞİ

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.