banner913
banner932
banner1012

Avantaj hala UKÜ’de

banner1020

Erkekler Bocce Ligi’nde UKÜ, Tatlısu’ya mağlup olmasına rağmen, son haftaya ikili averaj üstünlüğüyle lider girdi

banner974
Avantaj hala UKÜ’de

banner971

Erkekler Bocce Ligi’nde 13. hafta karşılaşmaları oynandı. Sezonun en önemli maçında Tatlısu, rakibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni (UKÜ) 2-1 yendi. Ligin zirvesinde bulunan iki takım da puanları eşitledi.

İkili averajda üstün olan UKÜ, son hafta rakibi Deniz Plaza’yı yendiği takdirde şampiyonluğu göğüsleyecek. Tatlısu ise ligin son haftasında ligin iyi ekiplerinden Yakın Doğu Üniversitesi’ni (YDÜ) mutlak yenmesi gerekecek.

Gecenin ikinci maçında ise YDÜ, rakibi Deniz Plaza’yı 3-0 yenerek ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantiledi. Ligin zirvesindekiler hariç diğer takımların hepsini 3-0’lık skorla yenen YDÜ, son haftada Tatlısu ile prestij maçına çıkacak. Lig dördüncülüğü için çekişen iki takım ÖZEV ve Darbazspor’u karşı karşıya getiren maçta ise gülen taraf 2-1’lik skorla Darbazspor oldu. Lige genç oyunculardan kurulu yeni bir ekiple katılan Darbaz, son hafta galip geldiği taktirde ligi dördüncü sırada bitirme şansını yakaladı.

        

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.