banner913
banner932
banner1012

Ares’ten Güven Sigorta’ya teşekkür

banner1020

banner974
Ares’ten Güven  Sigorta’ya teşekkür

banner971

Ülkemizde yüzme, bisiklet ve triatlon branşlarında faaliyet gösteren Ares Spor Kulübü, sponsorları Güven Sigorta’ya teşekkür ziyaretinde bulundu

Ares Spor Kulübü, forma sponsorları olan Güven Sigorta’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 2015 yılından beridir kulübün forma sponsoru olan Güven Sigorta’ya teşekkür ziyareti yapan kulüp başkanı Ahmet Özsoy, Sigorta Müdürü Börte Barlasoğlu’na anı olarak birer tişört hediye etti.

Ülkemizde yüzme, bisiklet ve triatlon branşında faaliyet gösteren Ares Spor Kulübü’nün sporcularına eşofman, tişört ve forma anlamında destekte bulunan Güven Sigorta, Nisan ayında yapılan ve Ares’in düzenlemiş olduğu uluslararası Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu’na da yine forma sponsorluğu yapmıştı.

Ares Spor Kulübü Başkanı Ahmet Özsoy, Güven Sigorta Müdürü Börte Barlasoğlu’na ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Kulübümüz bünyesinde bulunan 120 sporcumuzun eşofman ve tişörtlerini 2015 yılından beridir tedarik etmemizi sağlayan Güven Sigorta’ya tüm yönetimine ve sizlere teşekkür ederiz.

Ülkemizde ne yazıkki futbol dışındaki branşlara bu tip katkı sağlayan firmalar bulmak kolay değildir. Futbolda bir sporcunun yıllık maliyeti ile bizler onlarca sporcunun bulunduğu kulübü idare ediyoruz ve yurt dışı temsiliyetler ile birçok branşta sayısız başarılar elde edebiliyoruz.

Bu bağlamda kulübümüze ilgi gösteren ve sporcularımızın üniforma ihtiyaçlarını karşılayan Güven Sigorta’nın ilgi ve katkısına sonsuz teşekkürlerimizi iletirim” dedi.

Güven Sigorta Müdürü Börte Barlasoğlu da Ares Spor Kulübü’ne başarılarının devamını dileyerek ellerinden geldiği kadar destek vermeye özen gösterdiklerini vurguladı ve gerek yurt dışında gerekse yurt içindeki temsiliyetlerinde Ares’in takipçisi olduklarını vurguladı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ares Spor Kulübü Başkanı Ahmet Özsoy ziyarette Nisan ayında gerçekleştirmiş oldukları Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı’nda 1.9 kilometre yüzüp, 90 kilometre bisiklet süren ve 21.1 kilometre koşarak yarışı bitirenlere dağıtılan finisher tişörtü ile Ares’in kulüp tişörtünü anı olarak Güven Sigorta Müdürü Börte Barlasoğlu’na armağan etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.