banner913
banner932
banner1012

Ankara’dan başarıyla döndüler

banner1020

Ankara’daki Türkiye Şampiyonasında 11 Yaş Badminton Milli Takımı’mız 7 galibiyet alarak 26 Kasım akşamı yurda döndü

banner974
Ankara’dan başarıyla döndüler

banner971

Ankara’daki Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi Spor Salonu’nda 24 Kasım’da başlayan 11 yaş altı Badminton Şampiyonasına katılan Badminton Milli Takımımız ilk gün çıktığı 12 tekler maçından 5 galibiyet aldı.

Milli Takımımız’da erkeklerde sırasıyla Salih D. Öztürk, Hüseyin Özuyanık, bayanlarda ise Nehir M. Deniz, İncinaz Üngüder ve İzgi Mertdin galibiyet alarak tur atladılar. Tek erkeklerde Marko Lesinger, Başar Kuzel ile bayanlarda Nilgün Akbulut ilk maçlarında rakiplerine yenildiler. İkinci gün ise tek erkekler kategorisinde Salih D. Öztürk ve karışık çiftlerde İzgi Mertdin-Hüseyin Özuyanık çifti galip geldiler. Turnuvanın ikinci günü öğleden sonraki periyodda maçlarını  kaybeden oyuncularımız toplamda aldıkları 7 galibiyet ile turnuvayı tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.