banner913
banner932
banner1012

Alnar’ın madalyası garanti

banner1020

Dünya Gençler Bilardo Şampiyonası’nda mücadele eden sporcumuz Mustafa Alnar, bronz madalyayı garantilerken, finale yükselmek için mücadele edecek

banner974
Alnar’ın madalyası garanti

banner971

Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmekte olan sporcumuz Mustafa Alnar finalist olabilmek için mücadele edecek. Alnar Bronz madalyayı ise garantiledi.
Oynadığı dört karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başaran Mustafa Alnar, yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Alnar final mücadelesinde Honkonglu sporcu Robbie James Joaquin Capito ile karşılaşacak. Dünya Bilardo Birliği WPA tarafından Moskova’da gerçekleştirilen 2017 Gençler Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi KKTC bayrağı altında temsil eden sporcumuz Mustafa Alnar çıktığı 4 karşılaşmanın dördünü de farklı kazanarak Yarı Final’e yükseldi. Çeyrek final maçında ev sahibi Rusya’nın favori sporcusunu 9-4 lük skor ile geçmeyi başaran sporcumuz bu başarısı ile yarı finale yükselerek bronz madalyayı ülkemiz adına garantiledi. Mustafa Alnar yarı final maçını kazanması halinde bugün KKTC saati ile 10:00’da Dünya Gençler Şampiyonası Finali’nde mücadele edecek. 

Diğer yarı final karşılaşmasında ise Hersek’ten Sanjin Pehlivanovic, Polonya’dan Wictor Zielinsky ile karşılaşacak. Elde edilen bu sonuçlarla, KKBF’nun üye bulunduğu Avrupa Kıtası Örgütü, Avrupa Cepli Bilardolar Federasyonu EPBF Yarı Finale yükselen 4 sporcudan üçünün Avrupa Kıtası’ndan olmasından dolayı çok memnun. Sporcumuz Mustafa Alnar Dünya Gençler Şampiyonası’nda çıktığı dört karşılaşmanın dördünü de farklı sonuçlarla kazanarak tüm Kıta temsilcileri ve Federasyon Başkanları’nın da ilgisini çekmeyi başardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.