banner913
banner932
banner1012

Alnar’dan Moskova’da iyi başlangıç

banner1020

Sporcumuz Mustafa Alnar, U17 kategorisinde ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil ediyor

banner974
Alnar’dan Moskova’da iyi başlangıç

banner971

Dünya Bilardo Birliği WPA tarafından Moskova’da gerçekleştirilen 2017 Gençler Dünya Şampiyonası dün sabah gerçekleştirilen açılış seremonisi ile başladı. Dünya çapında altı Kıta’dan toplam 22 ülke Dünya Şampiyonasında temsil edilme şansı yakaladı. Seçmelerden gelen sporcularla birlikte toplam 68 sporcunun yer aldığı şampiyona U19 Erkek, U17 Erkek ve U19 Kız olmak üzere üç kategoride gerçekleştiriliyor. Sporcumuz Mustafa Alnar U17 kategorisinde ülkemizi Dünya Şampiyonasında temsil ediyor.

Açılış seremonisi 22 ülkenin kendi bayrakları ile gerçekleştirdiği g eçit töreni ile başladı. Mustafa Alnar’ın KKTC Bayrağı ve Kuzey Kıbrıs ismi ile katıldığı geçit töreninin ardından, WPA Genel Sekreteri Ishaun Singh açılışı gerçekleştirdi. Seermonide bir konuşma yapan Moskova Bilardo Birliği Başkanı Evgeny Ivanov böylesi büyük ve güzel bir organizasyona ev sahibi olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek tüm ülkelere başarılar diledi. Rusya Bilardo Sporları Federasyonu Asbaşkanı ve Dünya Şampiyonası Direktörü Lev Yaroslavtsev ise konuşmasında tüm sponsorlara teşekkür etti ve tüm sporculara başarılar diledi.

Dünya Gençler Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Mustafa Alnar ilk iki maçında iki farklı galibiyet elde ederek dikkatleri üzerine çekti. Alnar sabah seansında rakibi Güney Afrikalı sporcu Grove Stephanus karşısında 7-0’lık farklı galibiyet elde etti. Öğleden sona seansında ev sahibi Rusya temsilcisi Roman Grishin ile karşılaşan sporcumuz bu maçı da zorlanmadan 7-2’lik skor ile kazanmayı başardı. Mustafa Alnar’ın ilk iki maçını farklı skorlarla kazanmış olması Avrupa Takımı içerisinde de sevinçle karşılandı.

Mustafa Alnar elde ettiği ilk iki galibiyet neticesinde üçüncü tur için Amerikalı sporcu Roberts Eric Andrew Browning ile eşleşti. Bu karşılaşma bu gün KKTC saatiyle 14.15’te gerçekleşecek. Dünya Şampiyonasındaki tüm karşılaşmalar tournamentservice.net adresinden canlı yayın olarak izlenebiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.