banner913
banner932
banner1012

Alnar ve Ghaffari, Arter’i ziyaret etti

banner1020

İsmail Arter, Dünya ve Avrupa Şampiyonasında büyük başarı gösteren Bilardo Sporcuları Mustafa Alnar ve Alara Ghaffari’yi kabul etti

banner974
Alnar ve Ghaffari, Arter’i ziyaret etti

banner971

Mağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Dünya ve Avrupa Şampiyonasında büyük başarı gösteren Bilardo Sporcuları Mustafa Alnar ve Alara Ghaffari’yi kabul etti. 
Mağusa Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, başarılı sporcular Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ve MGA Bilardo Takımı Antrenörü Mehmet Şanlısoy ile birlikte Başkan İsmail Arter’i ziyaret etti. Dünya Şampiyonasında 3.’lük derecesi elde eden Mağusa Belediyesi’nin MGA Bilardo Takımı sporcusu Mustafa Alnar ve Avrupa Şampiyonası’nda 3.’lük derecesi alan MGA’nın altyapısından yetişen Alara Ghaffari, Mağusa Belediyesi’nin gururu oldular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.