banner913
banner932
banner1012

Alnar, DAÜ’nün gururu oldu

banner1020

DAÜ, Bilardo Takımı oyuncusu Mustafa Alnar’ın, 2017 Dünya Gençler 9 Top Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olmasının gururunu yaşıyor

banner974
Alnar, DAÜ’nün gururu oldu

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Bilardo Takımı oyuncusu Mustafa Alnar, 2017 Dünya Gençler 9 Top Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu. 2016’da Avrupa üçüncüsü, 2017 yazında ise Avrupa ikincisi olarak KKTC’yi gururlandıran DAÜ sporcusu Mustafa Alnar, Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği dünya üçüncülüğü ile adını dünyanın en iyi genç bilardocuları arasına yazdırmayı başardı. 5 kıtadan ve 22 ülkeden 68 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada beş karşılaşmaya çıkan Mustafa Alnar, bunların dördünü kazanarak yarı finale çıkmayı başardı. Yarı finalde Hong Konglu rakibi Robbie Capito’ya yenilen Alnar, dünya şampiyonu Bosna Hersekli Sanjin Pehlivanovic’e yenilen Polonya’lı Wiktor Zielinski ile birlikte dünya üçüncülüğü ünvanını paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.