banner913
banner932
banner1012

Albayrak sonsuzluğa uğurlandı

banner1020

Hamitköy Spor Kulübü yöneticisi, futbolcu Ömer Albayrak'ın babası, Rüstem Albayrak, bugün ikindi namazı sonrasında defnedildi

banner974
Albayrak sonsuzluğa uğurlandı

banner971

Hamitköy Spor Kulübü yöneticisi, futbolcu Ömer Albayrak ile Hamitköy tribün liderlerinden Mehmetali Albayrak'ın babası, Rüstem Albayrak, mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Hamitköy Spor Kulübü camiasını derinden üzen vefat sonrasında Rüstem Albayrak, bugün Hamitköy Camisinde kılınan ikindi namazı sonrasında Hamitköy Mezarlığına defnedildi.

Kalabalık bir topluluk tarafından son yolcluğuna uğurlanan Rüstem Albayrak’ın tabutuna çok sevdiği kulübünün forması kondu. Cenaze törenine Hamitköy kulüp başkan Evren Mannaş ile yönetim kurulu üyeleri, Hamitköy teknik heyeti ve başta Hamitköy futbolcuları olmak üzere Ömer’in birçok futbolcu arkadaşı da katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin albayrak - 5 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah seni unutmaya zaman yetmeyecek canım abim benim