banner913
banner932
banner1012

Alayköy Gençlik Spor Kulübü, 1 yaşında

banner1020

Alayköy'de geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan Alayköy Gençlik Spor Kulübü birinci kuruluş yılını kutladı

banner974
Alayköy Gençlik Spor Kulübü, 1 yaşında

banner971

Başkent Lefkoşa'ya bağlı Alayköy'de geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan Alayköy Gençlik Spor Kulübü önceki günlerde ilk yılını kutladı.

Genelde ülke, özel de ise Alayköy'de yaşayan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spor yapmaya imkan sağlamak amacıyla ilk etapta alt yapıya yönelik kurulan kulübün bünyesinde  şu anda 100'e yakın öğrenci bulunuyor. İlk yılını geride bırakan Alayköy Gençlik Spor Kulübü, yıl dönümünü geçtiğimiz hafta sonu Boğaz Restoran'da düzenlenen bir gecede kutladı. Geceye ülkemiz spor camiasının yanı sıra siyasiler de ilgi gösterirken eski Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da geceye katılanlar arasındaydı.

Hüseyin Kıral'ın sunuculuğunu yaptığı gecede kulübe maddi ve manevi destek koyan kişilere teşekkür plaketi takdim edildi. Gecede ayrıca kulüp adına 10 Bin TL'lik yardım toplandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.