banner913
banner932
banner1012

AKÜN ile HSF, birbirlerine destek olacaklar

banner1020

banner974
AKÜN ile HSF, birbirlerine destek olacaklar

banner971

Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) ile Hava Sporları Federasyonu arasında özel burs anlaşması imzalandı. Hava Sporları Federasyonu Başkanı Zeki Ziya, AKÜN Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Nesip Öğün’ün ve Havacılık Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının konuğu oldu.

Yapılan görüşme sonrasında varılan mutabakatta iki kurum arasında karşılıklı olarak verilen hizmetlerden indirim sağlanması kararlaştırıldı. AKÜN tarafından Federasyon çalışanlarına ve çalışanların birinci derecedeki aile fertlerine AKÜN’ün önlisans, lisans ve yüksek lisans programlarından yararlanabilecekleri ve bursların 2017 - 2018 eğitim dönemini kapsayacağı belirtildi. Hava Sporları Federasyonu ise AKÜN öğrencilerine ve personellerine sunduğu hizmetlerden yamaç paraşütü, gyrocopter, model uçak, yelken kanat ve microlight uçuşlarında indirim uygulanacağı açıklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.