banner913
banner932
banner1012

Akın: Biz büyük bir aileyiz

banner1020

banner974
Akın: Biz büyük bir aileyiz

banner971

Kenan Akın, Maraş Gençlik Spor Kulübü’nün başkanı seçildikten sonra yapmış olduğu ilk açıklamada, büyük bir aile olduklarına vurgu yaptı

Maraş Gençlik Spor Kulübü’nün geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği olağan genel kurulunda tek aday olan Kenan Akın oy birliği ile başkan seçilmişti.
Kenan Akın başkan seçildikten sonra yapmış olduğu ilk açıklamada şunları söyledi:

“Maraş büyük bir ailedir. Aile bireylerimizin her bireyi çok değerlidir. Bu düşünce ile çalışmalarımıza odaklanıp, Maraş gençliğine hizmet vermek için her türlü çalışmaları yapacağız. 
Özellikle futbol dışında voleybol, basketbol gibi spor aktivitelerini hayata geçireceğiz. "Sağlıklı toplum Sağlıklı insan" sloganı ile toplu yürüyüş yapmaya önderlik yapacağız. Kulüplere sahip çıkmak ülke geleceğimiz olan gençliğe sahip çıkmak demektir. Maraş Gençlik büyük bir ailedir. Her şeyin üstesinden gelecek güçtedir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.