banner913
banner932
banner1012

91. Gazi Koşusu'nu Piano Sonata kazandı

banner1020

91. Gazi Koşusu'nu Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı Piano Sonata isimli safkan kazandı. Ahmet Çelik, Gazi Koşusu'nda üst üste 3. şampiyonluğunu kazandı

banner974
91. Gazi Koşusu'nu Piano Sonata kazandı

banner971

Ramazan Bayramı'nın ilk günü, atçılık camiası kendi bayramını da kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 91 yıldır kesintisiz düzenlenen Türk yarışçılığının derbisi, İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda bugün koşuldu.

3 Yaşlı 19 İngiliz atı (tek dişi tay Tarsus Beyazı) 2400 metre mesafeli çim pist yarışını, Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı Piano Sonata isimli safkan kazandı. 1.500.000 TL'lik birincilik ikramiyesinin sahibi oldu.

2015'te Renk, 2016'da ise Graystorm ile zafere ulaşan Ahmet Çelik, Gazi Koşusu'nda üst üste 3. şampiyonluğunu kazandı ve Ekrem Kurt'tan sonra bunu başaran ikinci jokey olarak tarihe geçti.

SON ŞAMPİYON GRAYSTORM

Geçen yılki Gazi Koşusu'nu Ahmet Güzelocak'ın sahibi olduğu ve Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı "Graystorm" adlı safkan kazanmıştı. Son metrelerinde büyük heyecanın yaşandığı yarışın bitiriş derecesi 2.30.50 olmuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.